Beste leden,

Pas vandaag werd het KGK bestuur per e-mail, officieel op de hoogte gebracht dat er dit jaar opnieuw een city cross zal doorgaan op zaterdag 27 november 2021. Na inzage van het parcours hebben we vastgesteld dat de renners dichtbij aan de KGK zullen langskomen.

Uit ervaring van vorige edities weten we dat de deelnemers hun wagens parkeren in de Abdijkaai. Voor deze mensen worden door de organisatoren staanplaatsen gereserveerd waardoor de club met de wagen niet bereikbaar zal zijn wegens geen parkeergelegenheid. Verderop parkeren zal sowieso een probleem zijn, het wordt ook niet aangeraden om te voet tussen de toeschouwers te bewegen met wapens.

Omwille van de moeilijke bereikbaarheid heeft het bestuur besloten dat de club op zaterdag 27/11 gesloten zal zijn.

Namens het bestuur.