Beste leden,

Op zaterdag 3 september is er een initiatie duel voorzien in twee tijdsloten tussen:

14 en 15 en 16 en 17 uur. Dit is geen wedstrijd!

Wil je kennis maken met deze discipline dan is dit het ideale moment, inschrijven kan aan de bar of via het secretariaat: KGK.secretariaat@gmail.com.

Voor wie niet weet wat deze discipline behelst: duel is schieten op een bewegende doelschijf, t.t.z. de doelschijf draait weg voor en enkele seconden en daarna weer terug voor enkele seconden. Op het moment dat de doelschijf zichtbaar is, richt de schutter en vuurt hij binnen het bestek van enkele seconden vooraleer de doelschijf terug wegdraait. Dit gebeurt verschillende keren na elkaar volgens het aantal schoten dat vooraf afgesproken werd.
Omdat het een initiatie is zijn alle kalibers van handvuurwapens toegestaan!

Namens het organiserende team.

Met vriendelijke groet,

Yvon